Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Publiceret

17. maj
2015

Anne Møller Ronex

I mit arbejdsliv er jeg uddannelseskoordinator på Epilepsihospitalet Filadelfia, hvor jeg laver efter-videreuddannelse af vores ansatte personale og organisationsudvikling.

Min uddannelsesmæssige baggrund er sygeplejerske, senere SD i ledelse i 2005, Sundhedsfaglig Supervisor i 2009 og i 2008 Master i Organisationspsykologi.

Min politiske baggrund er mange års arbejde i den radikale organisation, herunder aktivitetsudvalget og Isefjordskommiteén. Kommunalpolitisk erfaring fra Tornved kommunalbestyrelse og senere i Holbæk Byråd.

Plads i Regionsrådet i Region Sjælland siden 1. januar 2014, hvor jeg er medlem af Forretningsudvalget, Sygehusudvalget og formand for Sundhedskoordinationsudvalget.

Jeg prioriterer mit arbejde i Regionsrådet ud fra det ene mandat radikale venstre har, ved at have udvalgspladser inden for sundhedsemner. 93% af regionens budget er sundhedsområdet. Jeg er i overskrifter meget optaget af hvordan vi skaber sammenhæng i sundhedsvæsnets ydelser, og hvordan borgeren / patienten kan få samlet sine kontakter med sundhedsvæsnet i én plan ~ borgerens plan. Men der opstår også behov for at lægge arbejde i området regional udvikling, herunder kollektiv trafik.

Læs mere på min hjemmeside: pinkpolitik.dk