Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Invitation til Christiansborg

Det vil glæde mig, at se Holbæk Radikale Vælgerforenings medlemmer med ledsager tirsdag den 22. oktober 2019.


Program  • Kl. 11.50: Ankomst og tjek ind på Christiansborg. Du skal oplyse, at du har en invitation fra Kathrine Olldag, så får du udleveret gæstekort og bliver afhentet.

  • Kl. 12.00: Frokost i Snapsetinget - Dansk/Nordisk buffet, se pris og betaling nedenunder.

    Kl. 12.45: Rundvisning i Folketinget med en folketingsbetjent.

  • Kl. 13.30: Radikales gruppeværelse - Aktuel politisk debat

  • Kl. 15:00  Afslutning.


Deltagelse i arrangementet kræver tilmelding - senest onsdag den 16. oktober 2019 til Annie Danielsen pr. e-mail   abdanielsen@mail.dk.

Antal personer skal opgives med for og efternavn. Pris for buffet uden drikkevarer er 174 kr. pr. person og tilmelding er først gældende, når de 174 kr. pr. deltager er indbetalt til konto Danske Bank 9570 11534236.


Man sørger selv for transport til og fra Folketinget, Christiansborg, gæsteindgangen. Er der yderligere spørgsmål, så skriv eller ring til Annie tlf. 21603235.Debatten i gruppeværelset tager udgangspunkt i aktuelle politiske emner. Udover undertegnede, vil der også komme en anden radikal gæst. Kort sagt trækker det op til at blive en hyggelig dag med gode radikale debatter om både det nære og det fjerne.


Jeg glæder mig til at se jer J


Venlig hilsen


Kathrine Olldag


medlem af Folketinget (RV), Christiansborg 1240 København K