Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Invitation til møde om "Kollektiv Trafik i Region Sjælland". Onsdag den 15. januar 2020 kl. 19.00- 21.00 i Regionshuset. Alleen 15, 4180 Sorø.

Den kollektive trafik med bus og tog er presset i disse år. Ikke mindst i Region Sjælland. Hvordan genskaber vi en effektiv og brugervenlig kollektiv trafik, der kan konkurrere med den individuelle transport i bil? Hvordan gennemføres en grøn omstilling af den kollektive trafik, så persontransporten kan bidrage til nedbringelsen af CO2-udslippet? Kom og hør en ekspert fortælle om mulighederne for den kollektive trafik og de ”værktøjer”, som kan tages i brug. Set i et regionalt perspektiv Målet er at få en god radikal debat om den kollektive trafik nu og i fremtiden på et faktuelt grundlag.


Program for medlemsmødet:


19:00: Velkomst ved formand for Storkredsen, Henrik Nørgaard.


19:05: Banechef Tommy Frost* holder et oplæg, der beskriver strukturen i den nuværende kollektive trafik på skinner og vej.


Oplægget vil desuden belyse de udfordringer, vi står overfor samt de handlemuligheder, som foreligger.


Ca. 19:45: 15 min. pause med kaffe, the og en ostemad.


20:00: Debat


21:00: Tak for i aften


Tilmelding på e-mail: bjarnekjems@gmail.com er nødvendig, hvis du ønsker forplejning i pausen.


Med venlig hilsen Bjarne Kjems, sekretær for FU.