Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Isefjordsstævnet lørdag den 2. marts 2019 kl. 9.00 på Stenhus Gymnasium, Stenhusvej 20 i Holbæk

Program for Isefjordsstævnet - lørdag den 2. marts 2019 kl. 9.00-16.00 på Stenhus Gymnasium i Holbæk


09.00: Ankomst

09.10: Velkomst og morgensang

09.15: "En radikal opsang" v. Christian Friis Bach, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp

09.45: Kaffepause

10.00: "Fake News - hvad gør vi ved dem?"

Med Trump i Det Hvide Hus er Fake News-begrebet blevet ekstra aktuelt. Men hvordan bekæmpes falske nyheder, løgne og manipulationer i den offentlige debat og i nyhedsformidlingen? Hvad kan medierne gøre - og hvad kan vi gøre over for medierne - herunder de sociale medier?

v. Lisbeth Knudsen, chefredaktør, Mandag Morgen

Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker, DIIS

Zenia Stampe, folketingsmedlem, Radikale Venstre

12.00: Frokost

13.00: "Hvordan får vi EU til at gøre verden bedre?"

EU-parlamentsvalget i 2019 skal være med til at afklare, hvad EU skal udvikles til. Hvordan klares flygtninge- og migrationssituationen? Hvordan sikres en demokratisk udvikling? Hvordan sikres en folkelig opbakning? Og hvordan kommer Danmark fuldt ud med i EU?

v. Margrete Auken, medlem af Europa-Parlamentet (SF)

Mette Bock, kulturminister og kandidat til Europa-Parlamentet (LA)

Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet (R)

15.00: Kaffepause

15.15: Underholdning v. The Fair Play Band

Denne gruppe byggende på den lokale Holbæk-teatergruppe byder på højt humør og iørefaldende musik - klassisk country og folk - serveret med god energi, tempo og et glimt i øjet.Isefjordsstævnet er et politisk vinterstævne arrangeret af en komite under den radikale vælgerforening i Holbæk. Stævnet er åbent for alle interesserede.

Parkering ved gymnasiet (adressen er Stenhusvej 20, 4300 Holbæk): Benyt parkeringspladsen ved indkørslen fra Stenhusvej og gå til hovedindgangen, der ligger ud mod parkeringspladsen


Deltagelse i stævnet kræver forudgående tilmelding - senest lørdag den 23. februar 2019 - til Gunner Nielsen, tlf. 60 35 43 68. Tilmelding kan også ske pr. e-mail til gunner@post3.tele.dk - Stævneafgiften er 200 kr. pr. person og dækker deltagelse i stævnet, frokost samt kaffe/te formiddag og eftermiddag. Tilmelding er først gældende, når de 200 kr. pr. deltager er indbetalt til konto 0520 430212 eller MobilePay 60 35 43 68.