Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Julehilsen fra folketingskandidat Kathrine Olldag

Holbæk Radikale Vælgerforening


 Julehilsen 2018


Kære radikale venner


Så blev det jul, uden en valgudskrivelse. Til gengæld fik vi den sorteste finanslov i mands minde. Der blev ikke til 1 mio. elbiler eller til en lukning af Sjælsmark. Det blev heller ikke til et stop for uddannelses- og kulturbesparelser, eller til en tiltrængt udligningsreform.


Til gengæld får vi en ekstrem dyr omgang symbolpolitik i form af både et udenlandsk fængslel, reduktion af integrationsydelsen, og nu... tadaaa... en ø for tidligere straffede udviste udlændinge. Til 759 milioner kroner. Hvis man overhovedet kan sige noget godt om det, så er det, at det lader til at have vækket en hel del blå kernevælgere fra deres tornerosesøvn. Lad os sammen gå ind i det nye år med ønsket om, at det radikale budskab brager hamrende godt igennem! Hjælp mig gerne med at brøle. Danmark har brug for en ny retning! På tværs af al valgsnak - Frk. Jensens kokoskringler (ikke makronerne) er stadig de bedste! Jeg vil bare et par plader af dem og nyde julen med min familie. Jeg håber at I alle får en god jul og et godt nytår!


Mange kærlige radikale hilsner


Jeres folketingskandidat Kathrine Olldag