Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Kathrine Olldag får to ordførerskaber

Kathrine Olldag, medlem af Folketinget for De Radikale og opstillet i Holbækkredsen og Ringstedkredsen, bliver partiets skatteordfører og kommunalordfører på Christiansborg.


Det ligger fast, efter at den radikale gruppe i Folketinget har konstitueret sig og fordelt ordførerskaber.


Til det siger Kathrine Olldag: ” Jeg vil arbejde for en udligningsreform og have lempet budgetloven. Kommuner med høj skatteprocent har lavere service med lukkedage, ældreomsorg og skoler. Hvis flere penge flyttes fra de rigeste kommuner til de fattige kommuner, vil der være penge til at udvikle kommunerne, velfærden og folkeskolen i stedet for at skære i støtten til privatskoler.


Jeg har hele vejen igennem ønsket mig kommunalordførerskabet, så det er jeg naturligvis meget glad for. Skat danner fundamentet for al politik. Og vi skal jo have fundet pengene til alt det, vi gerne vil.


Jeg får også vores eneste stedfortræderplads i Europarådet og plads i interparlamentarisk forsamling.”


Der er 16 medlemmer af De Radikales folketingsgruppe. Politisk leder Morten Østergaard udgør sammen med stedfortrædende politisk leder Sofie Carsten Nielsen gruppeledelsen. 


 


Foto: Kathrine Olldag skriver under på Grundloven.


Indlæg af Annie Brydegaard Danielsen