Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Holbæk Radikale Venstre

Tværpolitisk torvedag med Radikal pølsevogn

Lørdag d.6.juni var der tværpolitisk arrangement på torvet i Holbæk og her kunne vælgerne komme og tale med repræsentanter fra 10 patier. De Radikale havde opstillet en pølsevogn og vælgerne kunne få en svine- eller kyllingepølse serveret af Rasmus Helveg Petersen, Morten Helveg Petersen eller Morten Østergaard. Vælgerne kunne også få serveret et glas lokalt brygget radikalt øl serveret af Niels Helveg Petersen

Lørdag d.6.juni var der tværpolitisk arrangement på torvet i Holbæk og her kunne vælgerne komme og tale med repræsentanter fra 10 patier. De Radikale havde opstillet en pølsevogn og vælgerne kunne få en svine- eller kyllingepølse serveret af Rasmus Helveg Petersen, Morten Helveg Petersen eller Morten Østergaard. Vælgerne kunne også få serveret et glas lokalt brygget radikalt øl serveret af Niels Helveg Petersen. 

Pølsevognen var meget besøgt og der var plads til både politisk snak og grin med de fire politikere.